Музикалното явление ALI направи знаменателен концерт на живо за 13-ия епизод

...
Музикалното явление ALI направи знаменателен концерт на живо за 13-ия епизод
Коментари Харесай

ALI ни праща послание с лайв концерт от бъдещето

Музикалното събитие ALI направи показателен концерт онлайн за 13-ия епизод от   - серия от специфични концерти от именитото Студио 1 на Българското национално радио.

Премиерата на записа е тази събота - 28 януари тъкмо в 16:00 ч. по едно и също време по БНР Радио София и в официалния YouTube канал на. 

Бандата, станала известна с песента I come Form The Future, извършва общо 5 части сингъла Номер 1 в националните рок ранглисти. Сетлистът за включва и три безусловно нови песни, които групата извършва публично за първи път за предаването.



По думите на Али Абдала, определян като моторът в групата,  това е може би „ най-якото нещо, което ни се е случвало “. АLI може да звучат като от бъдещето, на са действителен музикален план от сегашното. В групата лийд вокалът е Али Абдала (вокали и китара), Калоян Димитров (бас китара), Петар Шварц – китара, Антони Иванов (китара), Орлин Станчев (барабани) и Емил Доков (беквокали). ALI имаха доста сполучлива музикална година като за 2022-а бяха два  пъти хедлайнери на фестивала Rebel Rebel, съпорт за обичаната европейска група De Staat, която гостува в Terminal 1. 

е продължението на предаването от ефира на БНР - Радио София с Мартен Роберто за изкуство и музика. Предаването има упоритостта да предлага на слушателите най-качествената селекция от поп, соул, рок, фънк, R&B музика., като главен проводник на квалитетна  модерна световна и българска музика създадава серия от извънредни осъществявания на най-хубавите и известни български музиканти онлайн от студиото на БНР.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР